10 de març 2009

LA VIDA


La vida està feta pels que s'atreveixen a fer allò en el que creuen, quan estan convençuts que allò acabarà en gol. I la frase no és futbolística, o no només és futbolística.

La vida la van crear per a gaudir, no per a patir, però ho van fer de manera que qui volgués gaudir hagués de patir. La gran majoria de la humanitat no està disposada a aquest sacrifici, per això els èxits estan reservats a uns pocs escollits. S'acosta el moment de disfrutar, però fiquem-nos al cap que hem d'apurar les nostres forces i sofrir i suar aquests dies que queden, diumenge inclòs.

Volia tornar-li la vida al blog, que ha estat uns dies fós, i també volia manifestar dues felicitacions que us heu merescut en les darreres jornades.

- Quan la setmana d'entrenaments no havia estat la millor, la plantilla va decidir entrenar dissabte al matí, ja que l'equip no tenia partit. Això són ganes d'entrenar, i detalls com aquests fan que el juvenil de la Pobla sigui un conjunt especial i diferent de la resta.

- I avui, que ha sigut un dia estrany, tothom ha donat el do de pit, ha treballat i s'ha pres el partit amb serietat. Em trec el chapeau!

Ara bé, dijous i divendres espero el mateix eh? No és el moment d'afluixar el ritme, nois. L'èxit d'aquest finde depèn en gran part dels mereixements que fem al llarg de la setmana.

Si la vida la van fer per a gaudir, gaudim-ne, no? Diumenge pot ser un bon dia. Pot ser el dia. Som-hi Pobla!

8 comentaris:

Ígor ha dit...

Si ahir vem entrenar al 100%, dijous al 120% i divendres al 150%. I diumenge a menjarnos el Cusa i pujar a Primera com l'equip més sòlid de tots. Ja hi haurà temps per celebracions, així que dissabte, tothom a les 11 al llit. x)
Fins demà!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'igor.
Per part meva lo diumenge potse un dia llarg i espero k el diumenge cada jugador dona mes del k pot dona crec io i donarli la alegria del any a Vila perque seu mereix per les ganes k ha tingut en aquest ekip i te,no ens tenim k queixar de res,per exemple kuan fem fisic mireu el fisic de k ens a servit no?dic io pues a tope el diumenge i a guaña,ia k io no puc juga k si fos per mi jugaria xd
weno i spero k si feu algun gol mel dediqueseu xd
Fins diumenge!

яuвéи;Darío ha dit...

Ya que hoy no he podido ir al entreno porque tenia que estudiar (que no se si me servira de mucho) mañana me tocara estar al 200%. Jajaja
Y haber si es verdad que le damos esa alegria al Angel! :)


Hasta mañana
POBLA!

Anònim ha dit...

poblaaa!!

demà a entrenar a tope i dissbte a dormir aviat!!
n ens u prenguem amb conya!!
aquest finde es el nostre finde, pq si guanyem haurem aconnseguitl'objectiu q portem buskan mes d'un any i mig(alguins) i uns quans mesos els altres, pujar a primera.
demostrem qui som el diumenge!!
i a donar-li l'alegria als misters i a al club en general, hi ha dedicar-li algun golet al moi n?

ens veiem dma!!

CAP AMUNT SEMPRE AMUNT!!! POBLAA!!



Ricard VB

Anònim ha dit...

esta clar q com a segon objectiu hi ha guanyar tots els partits n?


..i el tercer......quanyar el mic!!
jeje


RVB

Vila ha dit...

Una puntualització. Si entreneu i jugueu per donar-me una alegria a mi, malament anem. Si pugem, els més contents heu de ser vosaltres, que sou els que porteu temps currant.

Fins després!

Anònim ha dit...

Angel ia man llevat el guix estic mol content ia k ia era ora k mel traguessin weno ekip ens veiem diumenge
Angel trucare al josep per si em pot pasa a busca

A GUAÑA ESTE DIUMENGE !!!!!

Anònim ha dit...

donava per suposat que nosaltres tmb estariem contents!! ja q com as dit, som els q portem mes temps currant!!

enms veiem dma!!

AmUnT pObLa

RVB