22 de febrer 2009

EL MONJO DEL SYLVAN


Passada la ressaca de Carnaval, meva no però vostra segur, només queda analitzar l'entrenament del passat divendres, on un grapat d'energúmens es van passejar per la gespa del camp de la Pobla, mostrant diversos tipus de disfresses als espectadors:

- SEXUALS. Són aquelles que fan malpensar a tothom. Quants de vosaltres vau pensar que l'Enric anava de condó? Tots! És comprensible, perquè convidava al dubte, però confondre la disfressa de biberó omplert de llet amb la de condó té delicte.

- ESPORTIVES. La de futbolista no valia, no colava com a disfressa, i potser per això alguns van buscar la solució en un altre esport. Per moments, els meus ulls veien triple, ja que distingia fins a tres disfresses de "Michael Phelps quan encara no sabia nedar ni fumava marihuana".

- MUTANTS. Un home, que és una aranya, però que porta un vestit de tia i és un àngel. En el moment semblava tot més senzill.

- AMB PODERS. N'hi ha que tenen el poder de fer-te creure que no ets tú, sinó que ets la disfressa. Tenen el perill de que no t'hagis mirat al mirall i vagis actuant com si fossis Dràcula quan en realitat vas de monja. Oi que no té sentit? Doncs expliqueu-me perquè Vallvè feia de cavaller 'Shedai' si anava vestit com el monjo amb cara de rata dels dibuixos "Sylvan".

- IMPENSADES. Algú se'n va anar a fer la migdiada, amb el seu pijamet, i quan es va despertar se'n va enrecordar que tenia entrenament, i va aparèixer per la Pobla sense canviar-se de roba. No em va quedar clar del tot de què estava fet el pijama... Això sí, gràcies al Pato Donald per manar els estiraments.

- TORTELL POLTRONA. Gran pallasso i millor persona. És el que es diu en aquests casos, tot i que no l'he conegut mai, a aquest. Traje currat, dels que em van agradar més. I innovador, clar que sí. Primer pallasso de la historia que no porta un nas vermell.

- SEXUALS (II). Hi ha disfresses que no tenen caràcter sexual... a simple vista. Però anar vestit de tia per així poder-se tocar una miqueta... ja m'explicareu!

- MÀSCARES, PERRUQUES, BARRETS I DEMÉS. Disfressa típica de la persona que no vol fer el ridícul i necessita passar desapercebut. Tot i això, n'hi havia de guapes, com la d'Ahmed.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

jo esperava alguna foto de l'entreno!

I l'has clavat moltíssim amb lo de vallbé (o vallvé , o ballvé....) on vas amb dos [b] al nom?



Joan

Vila ha dit...

jo crec que un dia me'n passaran alguna, de foto, i les podré penjar

Anònim ha dit...

Bueno pues estube encantado de dirigir el calentamiento. UN ORGULLO!



Pato Donald.

Anònim ha dit...

PD: El pijama era de franela :D

Supercalentitoo!

Anònim ha dit...

està clarissim anava disfressat de bibieró, de que sino??


gran entreno el de divendres!

enric

Anònim ha dit...

Angel que el martes no podre ir a entrenar porque estoi mal de la garganta y no puedo hablar casi.

Nos vemos el jueves.


Alex.

Anònim ha dit...

VILA QUE NO PODRE VENIR QUE ESTIC XUNGO

ENS VEIEM DIJOUS


PEDRO

Anònim ha dit...

Angel que mañana a las 6 tengo que ir al medico para ver lo de la mano nose si me podre pasar por entreno.


Alex.

Anònim ha dit...

Tenim 1 nou konductor a lekip...

Anònim ha dit...

hola angel i a tots, encara estic amb la dichoosa grip... crec que dijous ja estare millor pero fins llvors molt de repos ma recomanat el metge. Ens viem aviat.

adeu

Anònim ha dit...

osti... el comen davans era del David N.

яuвéи;Darío ha dit...

el nuevo conductor es buba? :O

Ígor ha dit...

Ei Àngel! Avui no crec que pugui venir a entrenar, tinc hora al dentista a les 18:30 avui; no vaig pensar en dir-t'ho dimarts, em sap greu!
Fins demà gent!

Ígor ha dit...

Perdó també per la reiteració de la paraula "avui" al comentari. xD

Anònim ha dit...

angel sóc el Joan, necessitaria saber quan es el mic, de quan a quan va.



dijous ja estik entrenant a tope!!


ànims contra el valls!

Anònim ha dit...

No soy Vila, pero es del 7(martes) al 12(domingo) de abril del año 2009. No es año bisiesto.

Pato Donald.