01 de febrer 2009

TRIOMF I GIRASOL


ICOMAR 1-7 POBLA DE MAFUMET

Gols. 0-1: Buba; 0-2: Xavi Espí; 0-3: Jonatan; 1-3; 1-4: Buba; 1-5: Gerard; 1-6: Manu; 1-7: Joan.

Dissabte vam tenir el premi que vam buscar: una victòria contundent. No el vam buscar amb bon joc, però sí amb caràcter ofensiu. Mereixiem una bonica cel·lebració a la nit, rodejats de la música de la Girasol, però el fet de no poder demanar ni una Cocacola (?) al llarg de la nit va fer que la nit fos més... no em surt la paraula. Va fer que fos menys divertida. Tres mil persones demanant, tres persones servint. Hola?

EL 'BUENO'. El peu dret de Kevin. Al camp potser no us vau donar compte, però gairebé sempre va intentar jugar amb un o dos tocs. A més a més, el percentatge d'encert de les seves accions va ser força elevat.

EL 'FEO'. Les ocasions desperdiciades. Al minut 5 de partit podiem haver estat amb un 0-3 favorable. Vam tenir ocasions de tot tipus, però vam fallar sols davant el porter, se'ns va escapar l'últim control, vam enviar la pilota al pal, etc.

EL 'MALO'. El gol rebut. Ja ho vam parlar. Era pràcticament imparable inclús si haguéssim marcat a l'home. Però bé, no deixa de molestar. L'Icomar, antepenúltim classificat ens ha fet 3 gols en aquesta lliga.

EL 'DANDY'. No per fer un partit perfecte, sinó aprofitant que va marcar un gol per a reconèixer la seva bona tasca, Xavi Espí. Va estar llest en el llançament de la falta, buscant el bot en la relliscosa gespa.

EL MILLOR. No crec que sigui el millor del partit, ni molt menys, però vam picar força bé tots els córners que vam botar, que no van ser pocs. Vam portar molt de perill i el gol no va arribar per ben poc.

EL PITJOR. La segona part. Molt sosa en quant a joc. No ho atribueixo a les substitucions, ja que al camp hi havia molts jugadors que van jugar també la primera part. Amb el marcador tan de cara és fàcil que decaigui la intensitat del joc i la capacitat de concentració que ens fa buscar sempre el joc que ens identifica.

L'ESTÈTICA. Diversos detalls estèticament preciosos es van veure a sobre del tapet verd d'Icomar. El primer d'ells, el salt en planxa de Jonatan que va acabar en gol després d'una centrada de Buba. El segon, el regat d'esquenes de Manu, a la frontal de l'àrea, que no va acabar amb la pilota a la xarxa perquè es va empassar la pilota enlloc de xutar. I el tercer, i que potser va passar més desapercebut per a la gent, un control amb el pit de Ruben Vázquez, al costat de la banqueta visitant. Va ser un control estèticament preciós.

EL LEGA LEGA. És sagrat i no ho tornaré a dir. L'heu de respectar i fer TOTS els jugadors convocats, sortiu d'inici o no. No fer-lo és una falta de respecte als companys i a l'equip.

EL RECOLZAMENT. Alguns companys i excompanys vostres van estar veient el partit, i això s'agraeix, a l'igual que veure els pares i altres entrenadors del club a les grades.

UNA PENA. No vam fer la foto. La proposta de fer-nos una foto de cada partit ja no és possible. Una llàstima, perquè l'idea era molt maca.

I ARA? A la Floresta. Queden dos partits abans de l'aturada. Guanyar-los ens deixaria en una situació òptima. El partit d'aquesta setmana serà més complicat que el d'Icomar, i per això espero un bon treball per part vostra durant els entrenaments. Jo també intentaré fer bé la meva feina.

Els que vau anar a la Girasol, us heu aixecat del sofà avui? Bé, no vaig veure ningú demacrat. Així m'agrada! Fins dimarts!

PD: Davanters, si podeu mireu la jugada del primer gol de Torres al Chelsea. Mireu el desmarc que fa. Genial.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ola!!!

El partit va estar be,pero vam fallar molt perque haguessim pogut kedar 14-1 perferctment a favor nostre i vam fallar mol davant de porteria especialmnet manu jejeje
k va fer un ruleta aixi de les k fa ell i hagues pogut significar un dels millors gols de la temporada de moment pero weno lo important eske vam treure el partit
Deixo el resultats de lebre:

1 Territorial

Deltebre UE 1 - 4 Camp Clar AT
Montblanc UE 0 - 1 Aldeana UE
Reddis CF 2 - 2 Alcanar CD
Oleastrum CF 2 - 2 Remolins-Bitem
La Cava CD 4 - 3 Canonja CF
Hospitalet de L´Infant 2 - 1 Jesus Catalonia
Ulldecona CF 2 - 1 Gandesa CF
L´Ametlla de Mar 1 - 1 La Senia CF
Vilaseca CF 1 - 1 Torredembarra

Classifcacio

1º Camp Clar AT 40 Pts
2º La Cava CD 38 Pts

15º L´Ametlla de Mar 16 Pts
16º Oleastrum CF 15 Pts
17º Deltebre UE 14 Pts
18º Montblanc UE 14 Pts

2 Territorial

Pinell CF 2 - 4 Camarles CF
Villalba CF 4 - 0 Perello CE
Jesus y Maria UD 4 - 2 Reguers CF
Horta San Juan 6 - 0 Benifallet CF
Olimpic Mora D´Ebre 3 - 0 Santa Barbara CF
Asco Escola Futbol 2 - 1 Ascó JD
Rapitenca UE B 7 - 0 Sant Jaume D´Enveija
Ampolla CF 2 - 1 Flix JD
Masdenverge CF Susp. Amposta CF

Classificacio

1º Asco Escola Futbol 36 Pts
2º Ascó JD 36 Pts
3º Pinell CF 36 Pts
4º Camarles CF 36 Pts

10º Jesus y Maria UD 25 Pts

1 Juvenil

CF Amposta 12 - 0 CD Roquetenc
CF Camarles 1 - 1 UE Remolins-Bitem
CD La Cava 3 - 0 CF Ulldecona
L´Ametlla de Mar 1 - 3 CD Alcanar
CF La Senia 4 - 0 CD Tortosa
UE Aldeana 2 - 1 CF Jesus Catalonia
UE Rapitenca 3 - 0 Olimpic Mora D´Ebre

Classificacio

1º CF Amposta 42 Pts
2º CF La Senia 33 Pts

8º CD La Cava 17 Pts

Anònim ha dit...

Buen partido el de ayer, nos mereciamos más de lo que marcamos, pero bueno, todo no se puede marcar en un partido está claro.

Creo que hay una cosa que debemos tener en cuenta tambien, aunque parezca que no nos afecte pero tenemos que cuidar: victoria del Cusa a la Canonja, ojo con ese partido aunque quede lejos. Ahora a dejarse la piel contra la Floresta, que siempre es difícil aquel campo.

A por todas equipo :)

Ruben V (",)

Anònim ha dit...

cunit - pla de santa maria


aquest partit hagués estat bonic de veure ee


weno res ara cap a la floresta! que aquell camp es dur sempre.. i els cabrons que aneu a esquiar.. que vosaltres no teniu examens o ke??

ens veiem dimarts


joan

Vila ha dit...

No crec que el Cunit - Pla hagi sigut més dolent que el SPiSP - Camp Clar. Tela!! Sort que hi ha equips que tenen energúmens que et fan riure un rato.

Anònim ha dit...

felicitats a tots per la victoria!!
o vai poguer anar a veureus perke vai anar a calafell que jugaba mun germa(i el vec mol poques vegades)i despres vai tenir k anar cap a casa...

el finde que be a floresta am l'intenci de marcar els gols que no li vam poguer marcar al icomar(sempre am els peus a terra i sabent la dificultat)

ens veiem dimarts
xaooooooo



pere

Anònim ha dit...

Primer de tot, demanar disculpes a l'entrenador i als companys pels 15-20 minuts tard que vaig arribar.
Després, felicitar a tot l'equip perquè vam treure amb més facilitat de l'esperada un partit que se'ns presentava com a complicat.
Aquesta setmana a treballar fort perquè el camp de la Floresta és un lloc sempre complicat de guanyar,però per seguir aquesta bona línia que portem, no ens en queda cap altra que guanyar.

Ja que he abandonat la minoria d'edat marcant, espero començar la majoria, fent el mateix.

Ens veiem demà Pobla!

яuвéи;Darío ha dit...

fue el cumpleaños del Xavi Espí?
pos FELICIDADEEES! (felicidades tambien por ese gran gol)



I quienes son los que no pueden venir el proximo partidoo?


buenoo
asta mañanaa (:

Anònim ha dit...

Faig els 18 el dimecres dia 4, però el de l'altre dia va ser l'últim partit com a menor!

G`racies igualment, Ruben! ;)

Anònim ha dit...

A ponerse las pilas Pobla, que aunque queramos pensar que tenemos la liga ganada eso no es así. Creo que queda lo más difícil y entre esto está la Floresta, el Cusa, el Valls... Así que a intentar poner más intensidad, si estais conmigo claro está empezando por mi y acabando por el delantero y el portero.

Ánimo Pobla :) Que no se vuelva a repetir este entreno de hoy.

Ruben Vázquez

Anònim ha dit...

k a pasao hoy?