16 de febrer 2009

GOLS SÓN AMORS

POBLA DE MAFUMET 9-0 PLA S. MARIA

Gols. 1-0: Ruben Vàzquez; 2-0: Jonatan; 3-0: Xavi Espí; 4-0: Moi; 5-0: Ruben Garcia; 6-0: Gerard; 7-0: Moi; 8-0: Ruben Garcia; 9-0: Gerard.

En ple dia dels enamorats, ens vam apuntar un gol cada 10 minuts. Golejada al Pla, i en quatre jornades de la segona volta portem millors números que en els primers quatre partits de lliga. Mateixos punts, més gols a favor i menys en contra. Bona feina.

EL 'BUENO'. La segona part. Ni pel joc, ni per la intensitat. Per fi a la segona meitat vam sortir igual d'endollats o més que a la primera. Ja tocava!

EL 'FEO'. La primera part. L'equip no caminava pel camp, però va oferir menys del que sabia. A més a més, vam estar una bona estona sense enterar-nos de què anava la película. Potser el canvi al 1-4-4-2 ens va anar millor, perquè amb el Pla tan tancat acumular 3 persones al mig del camp era taponar la sortida de pilota.

EL 'MALO'. La pilotada que va rebre Moi, que a mi almenys em va espantar. El va deixar KO alguns minuts, i sort que l'àrbitre tenia certs coneixements de com actuar.

EL 'DANDY'. Enric. Tot el que va fer ho va fer bé.

EL MILLOR. El Lega lega d'abans de començar el partit va ser el millor de la temporada. Hem d'intentar superar-lo partit a partit.

EL PITJOR. Sabent que era un partit trampa, vaig intentar posar metes i objectius per tal de motivar l'equip, però no van funcionar. Potser van pressionar més l'equip.

EL GOL. De Xavi Espí. Falta indirecta llançada al lloc on havia d'anar. Si la tocava un davanter, era gol. Si no la tocava ningú, també. El tercer de la tarda.

ELS CANVIS. Alguna cosa havia de canviar, perquè l'equip estava adormit. Ho estava intentant, però al 'ralentí'. La culpa no va ser ni molt menys del David i del Pedro.

EL SANTUARI. Va viure una nova victòria i va veure com la Pobla no encaixava cap gol, per cinquena vegada seguida a casa. Si aconseguim mantenir la porteria a zero en el proper partit...

L'ENHORABONA. A part de a tot l'equip pel triomf i el bon any que portem al Buba, que va marcar dos gols amb el Regional.

AQUESTA SETMANA. Dijous hi ha partit. A les 20:30 hores a Constantí, un mixte del Regional i el juvenil de la Pobla jugarà contra l'equip local, no sé si 'A' o 'B'. Dimarts donaré la convocatòria. Així doncs, dijous a les 18:30 no hi haurà entrenament. Enric i Buque, prepareu-vos l'acudit per demà: que sigui bo eh?

EL MIC. El 13 de març és l'últim dia per pagar lo del MIC. El dia 12, dijous, faré la recollida dels diners. La loteria la podreu seguir venent, per recuperar diners. No em porteu la pasta abans, perquè vull fer-ho tot el mateix dia, sinó em liaré, perdré calers i l'haurem feta bona.

Espero que tinguéssiu un feliç Sant Valentí. Ens veiem demà!