09 de febrer 2009

AMB EL CUL APRETAT


FLORESTA 'C' 1-2 POBLA DE MAFUMET

Gols. 0-1: Gerard; 0-2: Buba; 1-2.

En el pitjor partit de la temporada, vam treure tres punts que ens permeten acostar-nos a l'objectiu. No vam jugar bé i el que és pitjor, no vam demostrar el caràcter que ens ha fet forts aquesta temporada. Malgrat tot, enhorabona per la victòria.

EL 'BUENO'. Gerard. A part d'obrir la llauna va estar tot el partit lluitant com un boig a dalt. Sacrifici, lluita i gol. Molt bé.

EL 'FEO'. L'horari. Diumenge al matí estem d'acord en que no és hora per jugar un partit. Però en són dos a l'any. Teniu 50 dissabtes més per sortir. Davant el Cusa es juga diumenge a les 11:30, si tornem a anar al partit faltats de són i descans ens la fotrem.

EL 'MALO'. L'entrenador també s'equivoca. Algunes decisions preses abans i/o durant el partit van ser desencertades. Jo també estic aprenent i m'equivoco més sovint que vosaltres. A aprendre'n.

EL 'DANDY'. Un jugador de la Floresta, que no sé quin dorsal era però ens va portar de cul tota la segona part. No hi havia manera de prendre-li la pilota i tot el joc del seu equip va passar per les seves botes.

EL MILLOR. Vam saber patir. No ens podiem deixar els 3 punts en el camí i no ho vam fer. Tot i que ens sentim més còmodes atacant que defensant, davant la Floresta va tocar tancar-nos a darrere una bona part de la segona meitat. A vegades toca fer unes coses però no les fas. L'altre dia tocava defensar amb el ganivet entre les dents i així ho vam fer. Però bueno, ens va sortir una flor al cul.

EL PITJOR. La imatge donada a la segona part. Ens van encular de mala manera. Si alguna cosa ens caracteritzava era el futbol d'atac. Dues parets vaig comptabilitzar en 90 minuts, i me'n semblen poques. A més a més, quan els partits estaven igualats el que feia un pas al front i marcava sempre érem nosaltres, perquè sempre voliem més. L'altre dia no va ser així. A nivell ofensiu no vam merèixer guanyar; a nivell defensiu sí.

ELS GOLS. Gerard va resoldre una pilota morta dins l'àrea petita on, com a bon davanter, estava amb la canya preparada. Del gol de Buba poc a dir: golàs. Només calia veure les cares dels jugadors locals.

EL VESTIDOR. Els capitans no esteu fent la vostra feina. Al vestidor s'ha d'estar pel partit, i qui no ho estigui o desconcentri ha de ser cridat a l'ordre. I si no, sortiu i m'ho dieu, i ja el faré fora del vestuari jo. Però trobo que hauríeu de fer gal·la de capitania i no la feu. Ah, i el proper cop que es faci així de malament el Lega lega serà l'últim cop que el fareu, i a més a més serà un detall que tindré en compte a l'hora de mesurar la intensiatat dels entrenaments fins a final de temporada. Va ser penós el Lega lega que vaig escoltar des de fora. Si no us agrada, canvieu el cant, però no permetré que el destrosseu. Per aquí no passo. I van dos tocs d'atenció.

EL DESCANS. Alguna cosa haurem de fer per sortir endollats les segones parts. Portem un temps sortint amb la 'pàjara'. De fet els primers 15 minuts de la segona part són el període en que més gols encaixem. Això és falta de concentració. No pot ser que als 90 segons de començar el segon acte, ens agafin amb el cul enlaire. En una falta en contra només va seguir el seu tio el Xavi Espí. Van entrar dos jugadors més SOLS. Si els haguéssim seguit haguéssim tret la pilota i no hagués sigut penal.

MORALEJA. N'hi ha vàries. Qualsevol equip ens pot donar pel cul. No valen confiances. Hem d'arreglar el tema de les mitges parts. Cada cop ens costarà més guanyar, hem de donar el 100% de nosaltres. I més que ara no em venen al cap...

ARA. Ve el Pla de Santa Maria dissabte. Una bona oportunitat per a tornar a fer les coses bé i demostrar que no estem baixant el nivell. Dimarts, dijous i divendres entrenem. Les absències poden costar la convocatòria.

Com veieu a la foto, només hi ha un superheroi que val la pena. Fins demà!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno está claro que no hace falta comentar el partido. Está claro que ha sido el más difícil de toda la temporada, DE MOMENTO, y que de estos errores hay que aprender.

A las medias partes lo que se hable en el vestuario hacerlo y punto, no hay más.

Pero bueno, desde mi punto de vista este problema no viene de salir o dejar de salir, viene de primeras de los entrenos.

Así que ya sabemos lo que toca Pobla. A tope mañana eh?!?!?!

PD: Muy acertada la foto.

Ruben Vázquezd

Anònim ha dit...

poblaa!!

felicitats per la victòria, però pel que he llegit...n va ser un dia gaire ensertat...

s'ha d'estar a tope, n ens podem adormir contra ningú, hem de demostrar qui som i que podem fer per tal d'aconseguir el nostre obejectiu: no perdre cap punt i deixar el llistó ben alt en TOTS el partits, això s'aconsegueix entrenant a tope i lluitant al màxim, i n relaxar-nos amb els contraris "dèbils".

ens veiem dmà a topeeeeeeeeeee!!

amunt poblaaa!!!


PD: els d l'esquiada estem tots sencers!!



Ricard VB

Anònim ha dit...

Vila, no siguis tant dur home... la primera parta, o el troç que en vaig veure va estar força bé, hi va haver una gitaneta de la grada que va preguntar si hi havia més d'un xolles jugant(supos que es referia al joan, que estava a tot arreu)... Sincerament la primera part em va agradar bastant, la cosa va canviar a la segona, però també guanya qui té més collons i sap defensar millor no?

pd: el kun no en té ni idea!!!

Has creat un bon bloc vila, m'agrada, potser que m'hi acostumi a venir a veure els partits!!!


Cuideu-vos!
EDU. 33

Anònim ha dit...

bones soc el pere...
u sentu pero avui dimarts no puc venir(dema tinc examen d tecno i fisica) i el dijous tampoc xk vaig a bcn al teatre...
aixi k ens veurem divendres ok??
xaoooo

яuвéи;Darío ha dit...

bueno
primero quiero comentar el partido desde mi punto de vista...

La verdad esque jugamos como el culo (i digo jugamos, porque aunque yo estubiera en el banquillo SOMOS UN EQUIPO, para lo bueno i para lo malo), empezando en el vestuario, que no estabamos concentrados, durante la primera parte menos, i la segunda parte ya sin comentarios...


El entreno de hoy, peor que el partido, el angel tiene razon, no se puede llegar y empezar a hacer unos rondos como los que emos echo, que a estas alturas de temporada no podemos hacer el tonto.
Cada uno da lo mejor que tiene, TODOS tenemos nuestros fallos y lo que debemos hacer es animar e intentar ayudar a los compañeros para ser mejores EN EQUIPO y no chillarnos ni picarnos por tonterias.



Ya se que nadie se lo va a leer entero, pero intentarlo, valee?


Hasta el jueves!
(i eso de entrenar a tope i esas cosas que se escriben aqui aver si las demostramos)



Ruben 20

Anònim ha dit...

Si que lo leemos eh Ruben? xD

Estoy de acuerdo contigo nen. Y más de uno seguro que tambien. A darlo todo pues.

Ruben Vázquez

Vila ha dit...

Altafulla 3-3 Floresta 'C' jugat avui

Edu, no et vaig veure. Què feies per la Floresta? Espero que li foteu canya amb el Perafort i us salveu. Per cert, lo d'aquest any suposo que ets conscient que es va començar a forjar l'any passat, així que gràcies als que hi éreu. 1 abraçada nen!