15 de març 2009

LA CRÒNICA QUE SEMPRE HE VOLGUT ESCRIURE


CUSA 1-4 POBLA DE MAFUMET

Gols. 0-1: Jonatan. 1-1. 1-2: Jonatan. 1-3: Jonatan. 1-4: David Nogués.

Equip (perquè això és un equip i el demés són bajanades): JA SOM A PRIMERA! I a lo gran, contra un gran equip i sense passar penúries. No em queda més que felicitar la plantilla, perquè el que heu fet, el que heu aguantat i el que heu treballat no té nom. Bé, sí que en té, i en té diversos: Ascens, Campions, Invictes...

EL 'BUENO'. Hi ha 25 noms que ho mereixen, però en quant al partit, tenim a Buba que ha donat 4 assistències de gol, i a la parella de centrals que ha controlat en tot moment el davanter rival.

EL 'FEO'. El penal que s'ha menjat l'àrbitre. Era el 0-2 i la tranquilitat, però no l'ha xiulat.

EL 'MALO'. Ja ho hem parlat, que potser m'he equivocat en com tractar alguna situació del partit.

EL 'DANDY'. Els mateixos 25 noms que hauríen de sortir a EL 'BUENO' hauríen de sortir aquí també. En quant al partit, el premi se'l mereix Jonatan pel seu hat-trick en una setmana difícil. Gran!

EL MILLOR. Que ja som campions. Que ja estem a Primera. Que ho hem guanyat tot. Que som una pinya. Que sou la polla. I que ja ens hem pres el primer banyet de l'estiu... i com l'hem gaudit!

EL PITJOR. Moltes coses. Mai una dutxa o un banyet el podrem disfrutar tant com el d'avui a la font del poble. Mai un gol del Barça, del Madrid, de l'Albacete o del Nàstic el cridarem tant com el segon de Jonatan. Jo personalment mai pillaré una taja com la que agafaré dissabte vinent jajaja. És conya! En fi, que molts moments a partir d'ara ens semblaran poqueta cosa.

LA CLAU. N'hi ha dos per a mi. Hem sortit més mentalitzats que ells al camp. La motivació de poder ser campió és infinitament superior a la de derrotar el líder. I l'altra clau és que la seva reacció ha durat un minut i mig, fins que Jonatan ha posat l'1 a 2.

EL COP. També n'han sigut dos. Un és el que Joel li ha donat a la gespa, amb el puny, quan hem marcat em sembla que el tercer. Gest de ràbia i alegria. "Yoé, el martes te firmamos la escayola". I l'altra és el planchassu de Moi a la font, que tenint en compte que aquesta tenia només mig metre de profunditat té el seu mèrit.

EL CONSELL. El treball ben fet té el seu premi. Ben fet no sé, però el treball dur i seriós té el seu premi, a curt, mig o llarg termini, i val molt la pena. Tant en el món del futbol com en les altres coses. Treballeu-vos tot el que feu tant com us heu currat aquest ascens, i la vida us somriurà sense cap mena de dubte.

EL RECORD. Als jugadors de l'any passat que ja no hi són. L'èxit d'aquesta temporada va començar a forjar-se l'any passat, i això no té discusió. Gràcies a que vosaltres estaveu aquí l'any passat, l'equip ha crescut. Així que Edu, Nando, Voltas, Gabri, Adrià, David Sànchez, Luis Carlos, Suker, Bonet, Torres i els que em pugui deixar: vosaltres sou partíceps de tot això.

UN ALTRE RECORD. El triomf a Valls, patit, treballat, amb un parell d’ous. La victòria a Camp Clar, amb 18 ànimes xutant aquella pilota en temps de descompte. El 2 a 3 a la Canonja, amb tot en contra, amb un àrbitre disparant-nos, amb Manu lesionat a l’escalfament, havent de remuntar dos vegades. Els 3 punts contra el Tancat, amb un segon gol a falta de pocs minuts, però que ens va costar moltíssim sentenciar. El triomf contra el Cusa a casa, que si l’àrbitre arriba a donar aquell gol fantasma als visitants ens haguéssim complicat la vida. L’1 a 2 a Creixell, sí, perquè no compta per la lliga però llavors era jornada de lliga, amb aturada salvadora d’Aarón a poc del final. La currada victòria a la Floresta, on ens van jugar de tú a tú i a punt van estar d’empatar-nos. Algun dia us donareu compte de que tot el que heu fet aquest any és molt gran. 17 de 17, que comptant Creixell són 18 de 18. I això no ho va fer ni el Vendrell l’any passat, que ens semblava un equipàs.

EL DARRER RECORD. Hi ha un xaval, fill del poble, amic de molts de vosaltres, que potser ara estaria jugant amb nosaltres però que per desgràcia un accident de trànsit se’l va emportar. Va per tú també!

L'AGRAIMENT. A tots els que han vingut a veure el partit, a la gent de la directiva que ha confiat en nosaltres, al Roig, al Juan i al Carlos, als fotògrafs i a l’Hélder. I als operaris que van omplir la font no fa gaires setmanes. Gràcies!

DISSABTE QUE VE. Anem de sopar per Tarragona. No mengeu gaire durant la setmana! ;)

LA MEVA DEDICATÒRIA. Als ‘blaus’, ells ja saben qui són. Gràcies per tot!! Vosaltres segur que teniu alguna dedicatoria per fer. Aprofiteu al deixar un comentari per fer-la.

Enhorabona a tots, us ho heu merescut i espero que ho disfruteu. Fins dimarts!!!

Un míster orgullós de 25 xavalins.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

CAMPEONES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A PRIMERAAAAAAAAAAAA
Ia era ora un año sperando sto a disfrutarlo i a ganar todos los partidos k kedan
Angel este triomf tambe las guañat tu perke sense la teva aportacio,implicacio,responsabilitat,i moltes coses mes no as pogut ser axo crec moltes gracies angel i teu dic de veritat
Weno peña el sabado festivallll en la cena k no lo merecemos

A PRIMERA

nos vemos viernes k ia podre entrenar creo

Anònim ha dit...

vamos angel vilaaa vamos campeooooonnn!!!
vilaaa qe estic molt lluny pero estic informat de tot!!!!
magradaria aver estat aqi... pq crec qe avui deu aver sigut el millo dia de la temporada, despres de molts entrenos i partits patint avui s'avis la recompensaaa!!!!
anava a truca pero era foraa i no tenia el mbl amb mi....
se qe disabte ia festa de la grossa i qe mitja pobla a pogut observaaa al senyor ginebraa i el seu espetec onejant pels carrers de la poblaa xDDD
hahahahah
Ens veiem!!!
Gerard!!!

DaviX ha dit...

Bueno jo diré unes paraules, amb la meva llengua parlant que es el català :D

Aquest s'ha vist reflexat l'esforç i sacrifici que hem possat tot l'equip i part de l'esforç que alguns vam fer la temporada passada i no ho vam poder conseguir pero aquesta es la nostra i la de tots.

Jo vull que tots vegeu l'evolució del juvenil amb el qual vaig començar al C.F La pobla de mafumet, ja fa 3 anys.
l'equip era. (Deixo una foto)

Temp 06-07

Al lio, así me entendeis todos xD

Este fue el año donde me empezaron a llamar "Kun" y así se quedó. Este equipo quedó 4º en la clasificación, no esubo mal para empezar.

Temporada, 07-08, llegada de Angel Vila al juvenil de la pobla de mafumet, grande equipo donde no se tubo opciones al titulo pero empezó a ser rodado el equipo que hasta el dia de hoy, con el apoyo de las nuevas incorporaciones estamos donde estamos. Hay que decir que ese año, tubimos foto en el diario.

Foto Diario

Y la inolvidable temporada 08-09 donde finalizo como jugador del futbol base y sin duda la mejor, he conseguido cosas que no he podido lograr años atrás. Subir de categoria con una plantilla como la que hay es un orgullo y con los resultados... es más año en el que Consigo que acepten poder ir al MIC, cosa que la temporada pasada se me denegó. Buueno solo me queda decir que espero que nunca, se olvide en la Pobla de mafumet este equipo y este esperado ascenso que tanto hemos buscando y al final lo hemos logrado.
Amunt Pobla!

Bueno y dejo aqui un recuerdo, de todas las fotos que hemos hecho de cada partido, supongo que será bonito recordarlo.

GENTE QUE SOMOS DE PRIMERA!!!!
Lideres invictos!!
Y sobretodo una pedazo de plantilla :D

Fotos de partidos...

SIEMPRE C.F POBLA DE MAFUMET.

Anònim ha dit...

Bueno yo aquí lo dejo, y el próximo que lo lea que siga.

CAMARERO! QUÉ?! CAMAREOR!? QUÉ?!

UNA DE CHAMPIÑONES! UNA DE CHAMPIÑONES?

...

Próximas paradas: Campo Claro, Tancat, MIC... a por todas que esto aún no ha acabado!



Ruben, 11

Anònim ha dit...

Poblaa!!!
felicitats a toooooooooooots!!
ja ho em aconseguit, ja som de primera!!

ara falta acabar-ho de wanyar tot!!!MIC inclòs eh!!
jeje

senyors, es un gran orgull formar part d'aquesta plantilla.

david, ma molao el comentario!!
jaja



Felicitats a tots, Vila, Josep, ...a toooots!!


ens veiem dimarts a l'entreno!!



Ricard VB

яuвéи;Darío ha dit...

uaLaaa, uaLaaa!

con el comentario de "Kun" se me an puesto los pelos de punta, enserio ee

Sobre las fotoos: me a echo gracia a ver a jonatan, buba... etc de mas pequeños; a Vallvé con su melena; a Aarón de cadete jugando con el juvenil.
hahahahahah


Bueno, que ya somos de primeraa, pero hay que trabajr mas, para no perder ningun partido! Y sobretodo, no perder ningun partido del MIC! xD

AMUNT POBLAA!!

Anònim ha dit...

He estat a altres equips però, lo que he rigut aket any, nosé... si ho havia fet als altres,..

I això ens ho mereixiem ja que hem sigut un equip constant i li hem posat moltíssimes més ganes que qualsevol altre equip de la lliga, en diferència.

Jo estic començan a veure molta aigua perque el fetge vagi filtrant impureses i estigui a tope pel finde ee!!


(vallbé, ballbé, o ballvé) deixat xolles un altre cop! k en el fons les trobes a faltar. x cert t`he comneçat a veure uns grans de varicel·la ee!


firmat: el killer de l'area: Joan (em diuen el matador, ja que les enxufo totes les que em cauen als peus)

Anònim ha dit...

això de pujar a primera divisió guanyant tots els partits i faltant encara no se quants partits per guanyar sona bé eh!!

ara potser guanyar el mic ens "sabe a poco"...
però encara que sigui per llastima lhaurem de guanyar!!!
jejeje


aquest noi que malauradament ens va deixar no crec que jugues amb nosaltres, sencillament estava a un altre nivell. però de ben segur que ara, estigui on estigui segur que disfruta veien-nos i que li hagues agradat seri i estaria a la grada animan-nos com un mes

no res nois que ja som de primera i nomes falta celebrar-ho!!

cap amunt!

i el dimarts tots a entrenar

enric

Anònim ha dit...

sempre diuen que les cases es començen pels fonaments i dspres es comença a construir la casa, en aquest cas a estat un somni i l'heu acabat amb exit, Felicitats nois! hem sento orgullos d'haver pogut formar part d'aquet somni encara que nomes hagi format part dels fonaments que vam començar l'any pasat!



Hecks.

Anònim ha dit...

No hecks no, tu has estat el principal pilar d'aquest ascens, sense els teus coneixements això no hauria estat possible!

Anònim ha dit...

tot es gracies a tu hecks!!!
hecks torna ja,
amb tu el futbol es mes facil!!!

plataforma a favor de qe hecks voltes torni a jugaa al cf la pobla de mafumet

Anònim ha dit...

ei gent, si us eu trobat uns claus,unes arrracades i dues pulseres, son meues





Ricard VB

Anònim ha dit...

poblaaa!!

surt un petit comentari al diari de tarragona d'avui diulluns sobre el juvenil!!


la foto i lescrit se suposa q surtiran dma o dma passat,ens veiem dma a ntrenooooooooo


Ricard VB

Anònim ha dit...

l'Angel ho titula "LA CRÒNICA QUE SEMPRE HE VOLGUT ESCRIURE", jo nomes us puc donar les gracies i es per aixo q us vull nombrar a tots:
Angel: me dejaste estar a vuestro lado en un año tan importante y eso no tiene precio. ya de jugador eras de...1a!!!! soy azul?¿
Aarón: Vooooooooooooooooooooooooy!!
Enric: un gran record de St.Pau
Ginebra: perseverancia
Igor: la prudencia convertida en jugador
Kun: no necesitas abuelas
Joel: como esta la morena, eh?¿
Pedro: l'enamorat
Busta: les pilotes q falten estan al seu balco.
Xavi Espí: l'ESQUERRA!!!
Pere: ell sempre riu
Buquera: SuperModelo!!!
Ruben V: y sus gritos
Vallvè: el meu Garzon
X. Reboll: centrat (posicionalment i personalment)
Kevin: ahora si, ahora no
Moi: las cronicas........de l'Ebre
Joan: l'home dels mil mals
Buba: carn de 3a .......regional?¿ jajajaja!!!
Jonatan: de capi a mosso (n'estic segur)
Ruben G: el futur
D. Nogués: le llamaban....Messi?¿
Gerard: el noi de la casa
Manu: Morales Martinez, te llamas!
Eloi: el mes fort del mon
Josep M.: per descubrir

be, aixo es tot!!!
recordeu, som de 1a, som un EQUIP!!!
Feliciats, ens veiem dimarts

Anònim ha dit...

algu em pot deixar la samarreta groga? el xubasquero ja me'l deixa l'aaron!


joan

Anònim ha dit...

Un plaer vindre i jugar amb un equip tant fabulos com el nostre!
Són coses que sempre es recordaran.
Ara a seguir guanyan els que queden i em MIC!
Per cert algu em pot deixar una camiseta groga?
Pedro

Anònim ha dit...

Per cert he entrat a la pagina del mic i posa equips destacats i surt el nostre escut!!!
Osigui ens tenen por ja!

Kun eso desa foto tio nose de donde las sacado!

Pedro