30 de març 2009

UN DIA ESPECIAL


SP I SP 0-5 POBLA DE MAFUMET

Gols. 0-1: Ruben Garcia; 0-2: Ruben Garcia; 0-3: Joan; 0-4: Xavi Espí; 0-5: Pere.

Diumenge al migdia ens vam fer la foto amb els jugadors del primer equip, gest que juntament amb el del passadís agraeixo de tot cor. Poques hores després, marxàvem de Sant Pere i Sant Pau amb el regust a victòria que tant ens agrada, en el que va ser un dia especial per a molts.

EL 'BUENO'. Pedro. El nivell que està mostrant en el darrer mes està essent ES-PEC-TA-CU-LAR. Ja va ser dels millors contra el primer equip, i ha acabat agafant allò que demanem als defenses. Mira quina casualitat, estic escrivint sobre ell i s'acaba de connectar al messenger. Vaig a provar d'escriure sobre algú altre, a veure si això té poders i aquesta persona es connecta. Mmmm... Amaya Salamanca és una xiqueta... No, no funciona. No s'ha connectat. Bueno, és igual. Seguim amb la crònica.

EL 'FEO'. El crack d'ells, 'el elegido', el que ha jugat amb el primer equip de Sant Pere i Sant Pau. Té un do per al gol, però li perden dues coses: el cap i la boca. Una llàstima.

EL 'MALO'. El crio del pèl tenyit que es passejava per allà les banquetes. Com tot xaval d'aquesta edat, tenia una missió, que era anar a buscar les pilotes que sortien fora del camp, segurament a canvi d'un euro. En pocs minuts es van escapar 3 pilotes, i va tornar sense cap d'elles, dient que havien anat més enllà de la carretera, i en passar per la banqueta nostra va dir que "Vaya tunda os van a dar cuando acabe el partío". No vegis!

EL 'DANDY'. Ruben Garcia. Els marca a parells. En un dia especial com el de diumenge, es va guanyar que a Sant Pere i Sant Pau el vulguin repescar, perquè en dos partits els ha clavat 4 gols. Es nota que coneix el rival! És un aspirant a davanter centre enfront Brasil.

EL MILLOR. Sabeu que m'agrada fer gols, però que també premio l'equip quan deixem el marc a zero. Aquesta setmana el millor del partit és que no vam rebre gols.

EL PITJOR. Una primera meitat moooooolt fluixa. Però molt eh? No vam tenir ni una sola ocasió de gol. Aquella no era la Pobla que tots coneixem, però ho vam arreglar al segon acte.

ELS GOLS. Important el primer, perquè trencava el partit. De qualitat el segon, fent una cullera a lo Raúl-en-sus-mejores-tiempos. Espectacular el tercer, per la llunyania, potència i col·locació. I el meu preferit, el quart, el de la falta assajada, és obvi per què no?

I EL QUE FALTA? Falta el de Pere! Crec que va ser un dels tres gols de la temporada que més s'ha cel·lebrat. Perquè era un dia especial per a ell, perquè era el seu primer gol i perquè és un tio que ens cau de puta mare a tots i al que sempre ens agrada veure riure. Tothom es va alegrar molt, felicitats!

L'AMBIENT. A la banqueta vam disfrutar, vam riure i vam aplaudir l'equip. Però hem de vigilar una mica i estar més pel partit. I jo el primer.

LA FELICITACIÓ. Al de l'aniversari, perquè també era un dia especial per a l'Aarón, i va aconseguir deixar la porteria a zero.

ELS CÓRNERS. Als defenses: jo us vaig donar l'oportunitat de pujar a rematar córners i la vau desaprofitar.

MINUT 60. Ígor i Kun, us vaig canviar alhora per a que no us en riguéssiu l'un de l'altre.

MR BIGOTI. Avui he passat per Camp Clar, i m'hagués agradat veure't i comentar la jornada. Però era com la una del migdia i devies estar en algun bar dale que te pego, i no t'he vist. Un altre dia serà!

DIMARTS. A les 6 ens comencem a canviar. A les 6,15 xerrada del MIC, a on per cert, vindrà Jonatan finalment. I a les 7 partit amistós. Sigueu puntuals. Porteu la samarreta del lega lega per jugar ok? Vinga cracks! I enhorabona per la victòria!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vila aquesta tarda vindre a jugar val?
Ens veiem a les 6.
VISCA LA POBLA!!!!!




jonan

Anònim ha dit...

hola a tots!!!!!!
despres de la resaca de felicitacions degut a l'ascens, el campionat, les victories, sopar, passadis del 1er equip .......... es moment de tocar de nou de peus a terra i pensar i valorar tota la feina feta durant aquesta temporada. Entrenaments i entrenador (grande Angel),jugadors (passat, present i futur), partits, convocatories, desplaçaments, somriures i tb alguna mala cara ... molts d'aquets moments van començar la temporada passada, i han de continuar al proxima, per que som de 1a!!!!
Enhorabona, de veritat.
A alguns de vosaltres ja us ho he comentat, pero es un privilegi estar en un juvenil com aquest, amb la gent que/com sou, la intesitat dels entrenaments, el vestidor, el camp, el lega-lega, el MiC, i ........... una altra cosa q tb em toca bastant, q es la il.lusio q teniu per ajudar al regional, cosa q tan l'Angel com jo valorem moltissim.

Per cert, dissabte sense l'Angel hem de guanyar, no ens val res mes q la victoria. ja sabeu q estara amb nosaltres Virgili (en te moltes ganes)aixi q amb un 5-0 estariem tots contents, no!?!?!?

J3

vallvè ha dit...

jo a la pirmera part vaig xutar a porte!!!

nse si comta com a ocasio..xo la primera part tal i com dius n va ser d lo millor, es mes, d lo pitjor q hem fet, xo vam reaccionar!!

a preparar el partit contra la canonja q es un partit xungu!!

fins daqui una estona!!

amunt poblaa!!



Ricard VB

Anònim ha dit...

q craaaaaaaacks! si jugem disabte avere si puc quan venir aveureus quan arribi!!! holanda es el putu paradis!!! buenu ens veiem disabte!!!
unabrasada a tots!
GERARD!