24 de març 2009

JOGA BONITO


Ja tenim grup al MIC: Grup A. L'enveja de Catalunya.

Tenieu loteria per vendre. Alguns no vau vendre ni un sol número, altres ho heu venut tot, però el resultat ha estat el mateix per a tots nosaltres: el primer premi, Brasil, l'actual campiona de Sudamèrica sub-20. Val a dir que els altres dos equips són conjunts que formen part de les seus del torneig. Sorteig manipulat? Impugnem?

BRASIL

Que bé que sona. Els actuals campions del MIC. Al mes de gener, s'han alçat amb el campionat Sudamericà sub-20, on han jugat jugadors de la talla de Renan, porter del València o Dentinho, una de les estrelles del Corinthians, que aviat farà el salt a Europa.

Molts jugadors d'aquell equip eren de la collita del 90, però dubto molt que portin juvenils de tercer any. L'únic futbolista del 91 que va jugar el torneig d'aquest passat gener és José Eduardo de Araújo "Zé Eduardo", un migcampista del Cruzeiro.

A partir del 17 d'abril, es disputa a Xile el Sudamericà sub-17, per la qual cosa podria ser que molts dels jugadors als quals ens enfrontem vagin a disputar aquest campionat. Brasil intentarà defensar el títol aconseguit el 2007.

***

C. E. FARNERS

Té un juvenil a Primera (grup 6) i un a Segona (grup 2). El juvenil A, que és el que acudirà al campionat (http://www.futselva.com/?cat=5), és el primer classificat de la lliga. Suma 54 punts en 23 partits, amb 16 victòries, 6 empats i 1 derrota. Ha marcat 79 gols i n'ha encaixat 27. A 4 punts té el Banyoles i el Sabat. Val a dir que en la segona volta porta 5 empats.

Curiosament, el juvenil B s'ha enfrontat aquesta setmana al Cassà, al qual ha derrotat per 4 gols a 0.

***

U. D. CASSÀ

Té dos juvenils també, però ambdós a Segona. El juvenil A (grup 2) va perdre davant el Farners B (4-0) i és 11è sobre 15 equips. Suma 21 punts en 22 jornades, amb 6 triomfs, 6 empats i 10 derrotes, i 43 gols a favor i 56 en contra.

El juvenil B, que ve de guanyar 6-0 al Flaçà, ocupa la segona posició al grup 5, per darrere de l'Atlètic Bisbalenc. Destaca per la seva capacitat golejadora, ja que porta 112 dianes, però cal comentar que hi ha més equips que han superat el centenar de gols en el seu grup. 62 punts en 23 partits, amb 20 victòries, 2 empats i 1 derrota. A més a més, ha encaixat 29 gols.

***

Somiar és gratuït. De fet, el primer somni ja s'ha complert, que és el de pujar de categoria. El segon també, el de proclamar-nos campions. I el tercer, d'apuntar-nos a un torneig de prestigi. Inclús un quart, que és que ens toqués Brasil. Els somnis es compleixen. Seguim somiant, doncs.

PD: Mr. Bigoti, si jugueu algun amistós aquesta Setmana Santa fes-m'ho saber, que vindré a veure-us. Ai no! Que no puc! Que el meu equip juga contra Brasil!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

q bonic queda l'escut de la Pobla al costat del de la Sel. Nacional del Brasil.

ara toca disfrutar!!!!

J3

Anònim ha dit...

ja veus si queda bé!!

ara n podem dir q n tenim opcions, com a minim d passar ronda n?

fins dijouuuus!!



Ricard VB

PD: en aquest comentari n m'equivoco respecte a la acutalitzacio n?

Anònim ha dit...

BRAZIL??? no? es mentida!

k no k no!
el puto vila ens està enganyant! no pot ser?

juguem contra la puta seleçao du BRAZIL?

al igua!!


vale va m'ho crek, pero tink kom un nus aki a la gola k flipes!!

ara si que haurem de fer un lega lega alli al camp que s'acollonin (durant un rato)!


wapissim el sorteig, millor impossible

Anònim ha dit...

sok el joan

Anònim ha dit...

angel ni hoy ni mañana ire a entreno que estoy malo, ya no creo que nos veamos hasta despues del mic, asi que suerte i haver si algun partido me acerco y me dais una alegria.

Kevin

Anònim ha dit...

cuidadoooooo qe les pisines de la pobla estan plenas de lladraaas.... algu mes li han robat algo? a part dels meus calsotets calvin klein i la samarreta pepe jeans del ruben...?
fills de puta!

Anònim ha dit...

soc el gerard