18 de gener 2009

LA SALA ZERO


POBLA DE MAFUMET 9-0 CUNIT

Gols. 1-0: Manu; 2-0: Jonatan; 3-0: Buba; 4-0: Buba; 5-0: Jonatan; 6-0: Jonatan; 7-0: Gerard; 8-0: David Nogués; 9-0: Gerard.

La Sala Zero és un local genial de Tarragona, on la diversió està assegurada, com al Municipal.

EL 'BUENO'. Els menys habituals no desentoneu quan teniu minuts, i això és per la vostra actitut, predisposició i assistència als entrenaments.

EL 'FEO'. Per segon any consecutiu, el Cunit es presenta a la Pobla amb la seva primera equipació: vermella i blanca. Si no tenen segona samarreta, no tinc res a dir; però si la tenen no té perdó, no es pot ser tan descuidat. I si no tinguéssim les samarretes blaves allí que? No haguéssim jugat!

EL 'MALO'. La quantitat d'ocasions de gol desperdiciades. No es pot demanar tampoc una efectivitat del 100%, però és cert que podíem haver aconseguit algun que altre gol.

EL 'DANDY'. Jonatan. Tres golets no són fàcils de marcar en cap camp i davant cap equip, sinó tots faríem un hat trick en cada partit que juguéssim.

EL MILLOR. Vam tenir molts minuts de molt bon joc, del nostre joc. Especialment a la primera part, vam desbordar de la manera que es demana. Era un partit per retrobar el nostre camí, i crec que ho vam aconseguir. Ara bé, de res serveix si davant la resta d'equips no ho fem.

EL PITJOR. Certes actituts a la mitja part. A mi no em van molestar, ni és una cosa que tingui en compte. Si ho comento és per vosaltres, perquè sou jugadors importants i si en aquell moment esteu jugant, encara més, perquè el futbol de l'equip passa per les vostres botes. Si mentalment us enfonseu vosaltres sols... no en sortireu. El toc d'atenció en una jugada determinada no significa que el partit que estigueu fent sigui dolent. Ànims.

DE BANDERA. La pissarra. Sensacional. Llàstima que no van acabar en gol, però vau estar excepcionals.

EL SANTUARI. No hi ha qui el profani. A més a més, s'està convertint en la Sala Zero de la categoria, ja que portem tres partits consecutius sense encaixar gols a casa. No oblidem, però, que els partits més durs estan per arribar i haurem de donar tots el nostre millor nivell.

ELS RATLLATS. Excepte per lesió, el que decideix els canvis sóc jo. No és que vulgui dominar totes les variables d'un partit però crec que la de les substitucions sí que l'ha de controlar l'entrenador. Per valorar qui ha fet un mal partit i que ha jugat bé ja estic jo. Em sembla que no hi ha cap jugador en l'apartat del 'feo' ni del 'malo'. Si creieu que les coses us estan sortint malament i el míster us dóna la opció de jugar més minuts, els heu d'aprofitar primer per recuperar l'autoestima, i segon per no sortir de l'equip la setmana següent, perquè la gent ve trepitjant fort.

L'ALEGRIA. Veure a David Sànchez caminar i doblegar el genoll amb facilitat. Ja ho vaig fer en persona però des d'aquí torno a desitjar-te una bona recuperació i molt gols en un futur.

I ARA QUÈ? No ens podem aturar. Comença la segona volta, que es preveu més dura que la primera (mentalitzem-nos). La setmana vinent ve l'Altafulla, un dels equips amb els que estem lluitant per pujar. Les dues properes setmanes són molt importants, ja que hi ha enfrontaments directes.

Ens veiem dimarts a l'entreno. Fins llavors nois!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran partido equipo! Ahora a no relajarse PARA NADA y a seguir entrenando durísimo para estos próximos partidos que son difíciles, tanto en casa como fuera (Altafulla, Icomar, la Floresta,...,luego llegan Campo Claro y la Canonja...), así que ya sabemos lo que toca :). A PONERSE LAS PILAS!

CAP AMUNT SEMPRE AMUNT!


#11 :)
Ruben

Anònim ha dit...

Bueno bueno....

Gran ultimo partido de la primera vuelta!!!! Aunq era un equipo muxo mas flojo q el nuestro jugamos como mas sabemos y eso se noto. La verdad q fue uno de los partidos q mas disfrute y sobre todo q mas me canse, creo q todos disfrutamos i eso nos da muxa mas confianza para afrontar los partidos q nos quedan por delante.

Ahy q empazar la segundo vuelta con mas ganas y salir en cada partido a tope. Llegan partidos complicados y tenemos q demostrar q nadie puede vencernos, asi q xicos nos tomamos los entrenos enserio i a demostrarle al mister q nadie puede con nosotros, y q este año si, este año a primeraaaa!!!!!!!(aunq ya e dixo antes, no podemos confiarnos muxo).

Bueno equipo nos vemos el martes.

CAP AMUNT SEMPRE AMUNT!!!!!



JONAN

Anònim ha dit...

Gran primera volta pobla!
Millor impossible(respecte als punts!)
M'agues agradat estaria dissabte ja que m'han dit que va ser un bon partit. FELICITATS!
Bueno ara a seguir treballant i a intentar finalitzar la segona volta millor que la primera.
Per cert vila dimarts lo més segur es que no vagi a entreno que dimecres tinc l'últim examen.
Fins dijous!
Pedro

Anònim ha dit...

fua... la primera volta realment impressionant, però ja que hem fet això, a mi,almenys, em faria moltíssima perdre un sol punt ja que hem demostrat que no hi ha cap equip que sel mereixi més que nosaltres!

I dissabte un partit dur, però, d'aquells que seran wapos! au a entrenar a tope, ens veiem dimarts, i aquesta setmana ha heu pogut estar tranquil·ls sense el resum de les terres de lebre, va moi posal tio!


pd: el pedro ja posa excuses!



joan

Anònim ha dit...

***
quan dik que em faria moltíssima perdre un sol punt, vull dir que em faria moltíssima ràbia!

joan

Anònim ha dit...

eiii gent!!

felicitats pel partit, un dels millors sense dubte de l'equip!!

a la mitja part estava una mica enfadat amb mi mateix...com vau poder comprobar..i em sap greu,s'havia de mirar mes per l'equip que individualment, la mirada cap al equip molt bona pq vam oferir, com ja he dit, un partit molt bo!!xo quan et capfiques amb tonteries no ho disfrutes, i el mister tenia tota la raó del món en les paraules que va dir.

Ara ha seguir entrenant dur que toquen partits dificils, estic totalment dacord am el joan, em faria ràbia perdre punts!!!

ens veiem dmàa!!


Ricard VB

Anònim ha dit...

i a qui no li fa rabia perdre punts?

ja fa bastant de temps que no tinc el plaer de jugar un partit de futbol amb el juvenil, des de lany passat... i es troba a faltar!! però bueno no hay mal que por bien no venga :P

No res que a seguir entrenant dur i a seguir amb la dinàmica dels tres punts!!

cap amunt!
ens veiem aviat!

enric

Anònim ha dit...

angel que no vir a entrenar que no estoi bien de la barriga si eso alomejor me paso por el entreno esta tarde nos vemoos.
y a ganar mañana equipoo.


Alex

Anònim ha dit...

1 acudit mlt bo k akabu d veure...
muxos pinos hacen 1 pinar muxos asnos hacen? si algu sap la resposta k u digi sino dma dono la solucio al vestuari

Anònim ha dit...

x cert sok el buba

Anònim ha dit...

aznar? "asnar"


joan