29 de desembre 2008

LACASITOS


Últim entrenament de l'any, últim culero, últim cop que em feu marxar a les tantes del camp perquè us dutxeu 30 minuts després de que hagi acabat la sessió, i última entrada del bloc en aquest any 2008.

Pensa en un número de l'1 al 25... Va, en serio, pensa'l. De l'1 al 25. No valen números decimals. Fraccions tampoc! Bueno va, ho farem més fàcil. Escull un d'aquests números: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 o 25.

Bona elecció. Com que has escollit el número 20, la quantitat de consells extrafutbolístics que us donaré serà aquesta: vint.

Un. Queden pocs dies pels Reis. Feu-los saber allò que voleu abans no sigui massa tard. Per exemple: Joel, diga'ls-hi que vols 50 bosses de 'chuches', una per cada dia d'entreno. Buba, demana'ls un joc d'escacs, que m'han dit que ets un Maestro en aquest esport. Moi, tú una entrada a Masia.

Dos. No deixeu torrons preparats per als Reis i els camells, perquè en veritat no se'ls mengen, els guarden a la nevera.

Tres. Si l'heu de liar per cap d'any i sortir a les noticies del dia 1 de gener, que sigui fent algo que es recordi durant molt de temps, com aconseguint un rècord. Els exemples de rècords me'ls guardo per a mi, per a fer-los jo.

Quatre. Els arbres de nadal no estan només per montar-los, decorar-los, posar regals a sota, desdecorar-los i desmontar-los. Heu pensat en fer l'amor allí sota, marejats per les llumetes que s'encenen i s'apaguen?

Cinc. No només de nòvies està fet el món. Si teniu grans amics/amigues, feu-los-hi un regal també, que s'ho deuen merèixer. I no sigueu ruïns, que lo de les capses de condons en el fons és per a demanar-ne després algún.

Sis. Aprofiteu i demaneu-vos un llibre d'acudits per 2009. Vallvè, si en llegeixes algun que tingui més de tres frases, no cal que ens l'expliquis. Busca'n un altre.

Set. Si compreu cotillons, demaneu que tinguin a dins dents de Dràcula. No sé perquè fan aquestes coses per Nadal. Vamos, no trobo la relació entre Dràcula i el nen Jesús, però en ambient de festa i amb la companyia adequada, es poden organitzar molts jocs amb aquelles dentetes.

Vuit. Si et fiques el cubata entre l'orella i l'espatlla, el cubata caurà. Però segur ademés.

Nou. Passa cada dos mesos: diran que el Madrid té fitxat a Cristiano Ronaldo. Serà mentida, no us ho creieu.

Deu. Els que esteu solters i aneu a macrofestes. En algun lloc fica que la barra lliure és de begudes? No. Pues a l'atac. No vull ni un solter a l'equip el dia 8 de gener.

Onze. Penseu-vos bé el desig a demanar quan prengueu el raïm. Jo de petit cada any demanava una 'guémboi', i així m'ha anat...

Dotze. Si sou dels que canvien el raïm per 12 Lacasitos no somrigueu quan acabin les campanades. Mentre tothom es dóna petons i es felicita, vosaltres marxeu. Aneu al lavabo i renteu-vos les dents de xocolata.

Tretze. Se m'acaben les idees. On aneu dient el número vint??? No arribaré ni de conya a tants. A veure. Si els tiets us pregunten què voleu per "Reixus" heu de dir que en aquell moment no hi caieu, que els volíeu demanar una cosa però que en aquell moment no hi caieu. És una forma més sutil de demanar diners.

Catorze. No deixeu les compres per l'últim dia. Més que res perquè el dia 4 és diumenge i a l'Eroski hi poden haver 2 milions de persones.

Quinze. Aquests dies farà fred. Per dormir: mantes. Que en fan falta tres? Doncs tres. Que en fan falta cinc? Doncs cinc. O l'escalfor d'algú. Encara que no sé perquè us dic això, ja que no crec que esteu tan fets pols com una persona que jo sé, que com tenia fred va omplir dos ampolles d'aigua calenta de l'aixeta i les va vesar a sobre del llit perquè així quan s'estirés notaria l'escalfor.

Setze. Estalvieu-vos el moment de fer promeses que no complireu. A l'igual us apunteu a anglès! A l'igual aneu al gimnàs a fer peses! A l'igual feu un dia el saque de banda assajat!

Disset. El seguit de paraules "Una cervesa, però fa dos hores" no us ajudarà a enganyar al Mosso quan us aturi el cotxe i us pregunti si heu begut. Ja sabeu: si beveu no conduïu.

Divuit. No aneu en cotxe amb el Kun. És un tio que sempre ha fet les coses amb força. Jo el veig intentant aparcar en bateria a 100 km/h. Aparteu les criatures!!

Dinou. Si voleu que els regal de Reis siguin una sorpresa, després d'haver-los trobat a l'armari de l'habitació dels pares agafeu-los i amagueu-los! Ja veureu quina sorpresa s'emportaran!! El dia 5 buscant-los com a bojos!

Vint. Partiu-vos les caixes aquests dies, feu l'amor i la pau, proveu la resistència de les molles dels vostres llits (i d'altres també), beveu-vos a morro, feu riure a la gent i gaudiu de les vacances.

Avui hem fet l'últim entrenament de l'any, l'últim culero, ha sigut l'últim cop que m'heu fet marxar a les tantes del camp perquè us heu dutxat 30 minuts després de l'acabament de la sessió, i he escrit l'última entrada del bloc en aquest any 2008. Espero també els vostres darrers comentaris de l'any.

Feliç any 09.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Angel si vols te comprem una gemboy
entre tot lekip
A i Angel te felicito i a lekip tambe per la temporada k portem fent i per ste any nou guaña a totes les primeres parts per 3-0 com a minim k sino sufrim

FELIÇ ANY NOU I BON NADAL

I k els reis porten mol de carbo

MOI

sergio ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ruben ha dit...

Feliz año nuevo a todas :)

Anònim ha dit...

DISCREPO!!!!! totalment de la teva afirmació que un got de cubata entre l'orella i l'espatlla cau segur. Molta gent coneix a una persona que tot i anar mamat fins a l'extenuació (i no cal que siguin altes hores de la matinada) que ho fa a la perfecció.

Jo no practico gaire aquesta modalitat, però alguna vegada que ho he intentat, no m'ha caigut pas mai.

A la salut de Ferrucci.

яuвéи;Darío ha dit...

FELIZ AÑO NUEVOOO!

i que siga igual de bien en los partidos :)


POBLA!

Anònim ha dit...

esperem que l'any 2009 sigui l'any de l'ascens...:)
G.

Vila ha dit...

Saludus des de Liverpool!! Estic lluny de casa, pero pensant sempre en la Pobla! Sol una cosa: acaba de venir el Yeti a demanar-me una manta. Quiiiiiiin freeeeed! El dia 8 ens veiem. Arreveure!

Vila ha dit...

FELICITATS BUBA PELS 18 TACUS! AMB RETRÀS... PERÒ BUENU... ESPERO QUA DE MOMENT T'ESTIGUIN SENTANT BÉ!