06 de maig 2009

AQUEST ANY, SÍ! / AQUEST ANY, CENT!

Imprimiu aquesta classificació, que és històrica.

El 6 d'abril aquest equip va patir la seva última derrota. Sí, sí... El 6 d'abril. De 2008 per això. Tot i que m'agraden els números, no em ficaré a comptar els dies, les hores i minuts que fa que aquest equip no perd un partit de lliga. Això ho deixem per a Vallvè, que li agrada fer coses innecessàries, com explicar l'acudit de les pipes pel carrer mitjançant un megàfon. O com passejar-se per la Mora en calçotets...

EL 'BUENO'. El caràcter ofensiu que l'equip ha mostrat aquest any. Buscant el gol els 90 minuts, sempre. Inclús alguna victòria ha arribat en temps de descompte per la fe del grup. En la transició de la passada campanya a aquesta, semblava que l'equip podia perdre gol d'un any a l'altre, ja que vam patir importants baixes a la davantera: Nando, Bonet, David Sànchez... Manera de suplir-ho? Multiplicant les ocasions de gol per partit. Resultat? 100 gols, 7 més que l'any passat, en el que vam jugar 4 partits més.

EL 'FEO'. Que als partits, de vegades tapem errors propis amb protestes als àrbitres. Ens ha de costar menys acceptar les nostres errades.

EL 'MALO'. El míster ha donat pocs minuts a alguns jugadors, segurament menys dels que mereixien. Però segurament per davant de vosaltres heu tingut algun òs dur de rosegar, i això ha fet que us esforcessiu més i que a dia d'avui sigueu millors jugadors que l'1 d'agost. Gràcies a això, la vostra figura assolirà més protagonisme l'any proper. A més a més, és difícil per tots els jugadors de primer any competir i entrenar amb jugadors dos anys majors, però això no serà un problema la propera temporada.

EL 'DANDY'. La solidesa defensiva que l'equip ha mostrat aquest any. Ha sigut la principal diferència respecte a altres cursos. Tan sols 19 gols en 22 partits, dels quals n'hi ha diversos que han estat de penal, lliure directe i córner. De jugada, no ens han fet 10 gols en tota la lliga, i això és d'aplaudir. L'any que ve, la quantitat de gols encaixats marcarà el nostre objectiu.

EL MILLOR. L'ascens, el bany a la font, sortir als diaris, el grup que s'ha fet, els passadissos del primer equip i del Tancat, el no perdre cap partit de lliga, la diferència de gols de +81, l'entrenament disfressats, i moltes altres coses.

EL PITJOR. El partit del Tancat. No hi va haver crònica i per tant aprofito aquestes línies per demanar disculpes a tothom, especialment als pares i al Xavi Reboll, que va quedar-se sense jugar. Tot va anar malament, i el resultat va ser un empat, l'únic de la temporada, davant un equip sobre el que vam ser superiors.

EL SANTUARI. Sempre es diu: a casa s'ha de guanyar tot, però tots els equips tenen un mal dia i punxen algun partit. Ni el Barça ho ha guanyat tot a casa! Nosaltres hem estat segurs, ens hem sentit còmodes i no ha volat ni un sol punt del nostre camp. El lega lega ens ha protegit.

EL GOL 100. No era fàcil arribar a aquesta xifra, però l'atac-i-gol que hem mostrat tot l'any (amb més o menys criteri) ha fet que davant el Cunit arribéssim a aquesta xifra tan rodona i magnífica. A més a més, el va aconseguir el Xavi Reboll, que tot i buscar-ho tot l'any no havia aconseguit cap diana encara. Tot l'equip se'n va alegrar molt, i la persona a la que anava dedicat el gol segur que també, Xavi.

MR BIGOTI. Vull felicitar-te perquè el teu equip ha quedat cinquè, a meitat de taula., lluny de l'última posició que mereixes com a persona. Aquesta posició indica el que sou, un equip que ni fu ni fa, que no té res ni per jugar a Segona. Heu estat a només 29 punts de pujar, una llàstima que l'ascens se us hagi escapat per tan poc. Quines han estat les teves ensenyances? Aprendre a perdre no, perquè si tú no ho saps fer com ho han de saber fer els teus jugadors? Aprendre a defensar com un equip? Tampoc ho crec, ja que us han fotut un sac de gols, 30 més que a nosaltres. Bé, no sé, és que no acabo de veure ni quins valors ni quins aspectes futbolístics estàs capacitat per ensenyar a un grup de xavals. Jo en tinc 25 que t'ensenyarien moltíssimes coses.

L'AGRAÏMENT. A tots els pares, familiars, parentes, amics i amigues que heu vingut algun dia a veure jugar aquest equip. Hi ha detalls que no s'obliden, i la comprensió que heu tingut en molts moments, sobretot els pares, és per aplaudir. A més a més, anar a jugar un torneig a Lloret de Mar i veure tanta gent que va venir per animar-nos és un motiu d'orgull i per estar-vos agraït.

Per acabar, us deixo els números que vam aconseguir la passada temporada, per tal de veure l'evolució que hem aconseguit tots plegats. Felicitats a tothom, i ens veiem divendres.


1 comentari:

яuвéи;Darío ha dit...

ya nadie comenta...
como esto lleva sin actualizarse siglos, pues pasa esto

bueno
a los juveniles de tercer año, que se os echara en falta para la temporada que viene
que intentaremos, que seguiremos con el mismo ritmo para hacer mejor numeros que este año :D



LEGA LEGA!